Sari la conținut

Retururi si schimburi

RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care Cumparatorul decide sa returneze produsul, acesta trebuie să ne anunţe prin următoarele două canale de comunicare:

Returul dumneavoastra va fi acceptat doar cu anumite conditii, iar termenul de retur este de 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind achizitionarea Produselor la distanta.

Atentie! Returnarea Produsului se poate face printr-o firma de curierat fara ramburs, in cutia initiala, cu etichetele si alte materiale ce au insotit Produsul, intacte.

Costul de transport ce are in vedere returnarea produsului va fi suportat de catre client in totalitate, iar in cazul in care ambalajul sau Produsul au avut de suferit, ne rezervam dreptul de a nu returna contravaloarea produsului comandat.

Conditii de retur ce trebuiesc indeplinite de Cumparator:

Sa ne instiintati cu cel mult 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii de intentia returului si sa livrati produsul catre noi:

  • Sa anuntati compania de curierat prin care s-a facut comanda de inmanarea produsului;
  • Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de deteriorare sau de purtare, iar ambalajul sa fie cel initial, impreuna cu toate materialele ce au insotit coletul, intacte;
  • ETINUTE.RO isi rezerva dreptul de a refuza sau redirectiona coletul inapoi clientului in cazul in care produsul nu indeplineste conditiile returului;
  • Returnarea directa si fara costuri suplimentare de transport pentru Cumparator se face doar la Produsele cu defect de fabricatie, costul total al returului fiind suportat de ETINUTE.ro

SCHIMBUL PRODUSULUI

Produsul comandat se poate înlocui cu oricare altul, cu o valoare egala sau mai mare decat cea a produsului initial. În cazul in care valoarea noului produs este mai mare decât cea a produsul iniţial, diferenţa va fi achitată la primirea noului produs.

  • Restituirea contravalorii produselor se efectueaza exclusiv in contul bancar pe care clientul îl va trimite fie pe email fie prin sms la datele noastre de contact. Restituirea sumei se face in termen de maxim 14 zile calendaristice;
  • In situatia in care ati beneficiat de transport gratuit si doriti sa returnati comanda sau doriţi sa trimitem noi curierul să ridice comanda de la dvs. vi se va restitui contravaloarea produsului returnat din care se va scadea contravaloarea costurilor de transport, 20 lei.